FUSILI COLORATE CU LEGUME SI CARNE

Cum la masa de pranz, copiii trebuie neaparat sa manance carbohidrati, astazi am facut niste paste colorate (fusili) cu dovlecei, rosii cherry si carnaciori de curcan,┬átaiati cubulete. Ce sa zic? S-a papat tot din farfurii ­čÖé

INGREDIENTE:

  • 300 g pasta colorata (tip fusili sau daca gasiti si alt tip)
  • 2-3 dovlecei mici┬á(zucchine)
  • 10 rosii cherry
  • 4 carnaciori de curcan (sau pui) –optional
  • 1 catel de usturoi
  • ulei de masline
  • sare, piper
  • parmezan

MOD DE PREPARARE:

  1. Se fierbe pasta (fusili) conform instructiunilor de pe ambalaj.
  2. Carnaciorii de curcan (sau pui) se taie bucatele, dupa ce li s-au indepartat pielita si se pun la prajit cu putin ulei de masline si un catel de usturoi.
  3. Dovleceii se spala, se curata si se taie rondele, iar rosiile cherry jumatati si se adauga peste curcan (sau pui).
  4. Pastele se scurg de apa si se adauga peste legume si carne. Se pune sare si piper dupa gust. Se amesteca si se servesc calde sau reci cu parmezan ras deasupra.

 

10422519_10204120152638387_5910908759580355186_n

Previous Entries DEGETE DE VRAJITOARE Next Entries TARTA 'DROPS OF JAM'

Las─â un r─âspuns