PARJOLUTE CU DOVLECEI

Pentru iubitorii de parjolute va propun o reteta un pic diferita de cea clasica, nu cu  carne, ci cu dovlecei.

INGREDIENTE:

  • 150 g faina
  • 1 lingurita de praf de copt
  • 1 ou
  • 100 g urda ( ricotta)
  • 4-5 linguri parmezan
  • 2 dovlecei mici
  • sare
  • patrunjel tocat
  • ulei pentru prajit

MOD DE PREPARARE:

  1. Se spala si se dau pe razatoarea mare dovleceii si se lasa deoparte.
  2. Intr-un vas se amesteca urda (ricotta), oul, faina amestecata cu praful de copt, parmezanul, patrunjelul, sarea si la sfarsit dovleceii rasi (scursi de zeama lor)
  3. Se formeaza parjolutele, dandu-le o forma rotunda si se prajesc intr-o tigaie antiaderenta, cu putin ulei. Se servesc calde! POFTA BUNA !

  Polpette-di-zucchine-fritte

Previous Entries RULOURI DE PUI CU CREMA DE BRANZA SI CIUPERCI Next Entries HUMUS DE AVOCADO CU CHIPSURI DE LEGUME

Lasă un răspuns