PARJOLUTE CU DOVLECEI

Pentru iubitorii de parjolute va propun o reteta un pic diferita de cea clasica, nu cu  carne, ci cu dovlecei.

INGREDIENTE:

  • 150 g faina
  • 1 lingurita de praf de copt
  • 1 ou
  • 100 g urda ( ricotta)
  • 4-5 linguri parmezan
  • 2 dovlecei mici
  • sare
  • patrunjel tocat
  • ulei pentru prajit

MOD DE PREPARARE:

  1. Se spala si se dau pe razatoarea mare dovleceii si se lasa deoparte.
  2. Intr-un vas se amesteca urda (ricotta), oul, faina amestecata cu praful de copt, parmezanul, patrunjelul, sarea si la sfarsit dovleceii rasi (scursi de zeama lor)
  3. Se formeaza parjolutele, dandu-le o forma rotunda si se prajesc intr-o tigaie antiaderenta, cu putin ulei. Se servesc calde! POFTA BUNA !

  Polpette-di-zucchine-fritte

Previous Entries RULOURI DE PUI CU CREMA DE BRANZA SI CIUPERCI Next Entries HUMUS DE AVOCADO CU CHIPSURI DE LEGUME

Lasă un răspuns

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.