PAPANASI CU BRANZA DE VACI FIERTI

Papanasii sunt o reteta gustoasa si satioasa pe baza de branza de vaci, indragita de cei mici si nu numai. Pana acum ii faceam doar prajiti, dar acum cu copiii i-am facut fierti, caci sunt mai sanatosi si chiar ne-ar placut. Eu i-am trecut la sfarsit prin nuca, nuca de cocos si prin pesmet facut cu putin unt in tigaie.

 

INGREDIENTE:

  • 250g branza de vaci (pe care o scurgeti bine)
  • 3-4 linguri gris
  • 1 ou
  • 1-2 linguri faina
  •  lingura de miere sau sirop de artar (optional pentru copii peste 1 an)

MOD DE PREPARARE:
Se mesteca toate ingredientele si se lasa compozitia sa se odihneasca 10 minute.

Se pune la fiert 2-3 l de apa. In momentul in care fierbe, se formeaza bilute de aluat pe care le puneti in oala. Lasati sa fiarba aproximativ 15 minute.

Se scot si se trec dupa preferinta prin nuci, nuca de cocos, dulceata, pesmet sau iaurt).

Published by micibucatari

Ma numesc Iolanda, mama de doi copii adorabili, iar pasiunea mea este gatitul si lumea minunata a copiilor. Bucataria este locul meu de relax, singura sau impreuna cu cei mici. Gatesc cu mare drag pentru familia mea orice reteta imi atrage atentia. Imi plac retetele traditionale, dar si cele internationale, dinorice loc al lumii retete noi dar si retete mostenite de la mama si bunica. Va invit si pe voi sa gatim impreuna retete fel de fel!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.

1 di