OMLETA DE VARA

INGREDIENTE ( 4 persoane )

  • 3 oua
  • un pic de lapte
  • crema de branza
  • spanac tanar
  • sunca de praga sau orice preferati
  • ulei pentru prajit

MOD DE PREPARARE:

Se bat bine ouale, se adauga un pic de lapte, sare si un pic de verdeturi ( eu pun putin cimbru).

Se unge o tigaie antiaderenta cu putin ulei se toarna compozitia si se  coace pana omleta capata o culoare aurie.

Se pune pe o farfurie, se unge cu crema de branza, se adauga frunze de spanac sau salata si la sfarsit feliile de sunca. Se ruleaza, se fixeaza cu 3-4 scobitori si se da la rece pentru jumatate de ora.

Se scoate de la frigider si se taie felii late de circa 1-1,5 cm si se servesc alaturi de spanac sau salata.

OMLETA DE VARA
OMLETA DE VARA

 

Previous Entries FICATEI DE PUI CU LEGUME Next Entries BROCCOLI CU SUNCA SI MOZZARELLA LA CUPTOR

Lasă un răspuns