OMLETA DE VARA

INGREDIENTE ( 4 persoane )

  • 3 oua
  • un pic de lapte
  • crema de branza
  • spanac tanar
  • sunca de praga sau orice preferati
  • ulei pentru prajit

MOD DE PREPARARE:

Se bat bine ouale, se adauga un pic de lapte, sare si un pic de verdeturi ( eu pun putin cimbru).

Se unge o tigaie antiaderenta cu putin ulei se toarna compozitia si se  coace pana omleta capata o culoare aurie.

Se pune pe o farfurie, se unge cu crema de branza, se adauga frunze de spanac sau salata si la sfarsit feliile de sunca. Se ruleaza, se fixeaza cu 3-4 scobitori si se da la rece pentru jumatate de ora.

Se scoate de la frigider si se taie felii late de circa 1-1,5 cm si se servesc alaturi de spanac sau salata.

OMLETA DE VARA
OMLETA DE VARA

 

Published by micibucatari

Ma numesc Iolanda, mama de doi copii adorabili, iar pasiunea mea este gatitul si lumea minunata a copiilor. Bucataria este locul meu de relax, singura sau impreuna cu cei mici. Gatesc cu mare drag pentru familia mea orice reteta imi atrage atentia. Imi plac retetele traditionale, dar si cele internationale, dinorice loc al lumii retete noi dar si retete mostenite de la mama si bunica. Va invit si pe voi sa gatim impreuna retete fel de fel!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.