PIEPT DE PUI CU MORCOVI BABY IN CRUSTA DE SUSAN

 Buna , dragii mei! Dupa cum v-am promis va invit aici, in acest spatiu sa incercati niste retete delicioase probate de cei mari si cei mici!

Astazi va prezint o reteta care mi-a placut tare mult  si care este usor de facut. Ce spuneti? O incercati si voi?

MORCOVI BABY IN CRUSTA DE SUSAN

INGREDIENTE  ( pentru 4 persoane)

  • 600g morcovi baby
  • 4 felii de paine
  • 4 lg de seminte de susan
  • 1 ou batut
  • ceapa verde taiata rondele
  • 300 g piept de pui sau de curcan
  • 3 lg de unt
  • faina
  • sare, piper
  • menta, rozmarin (optional)

MOD DE PREPARARE:

1. Se spala si se curata morcovii baby ( sau puteti folosi si congelati), se pun la fiert in apa sau la vapori pentru cateva minute, cat sa ramana inca tari. Se scurg si se lasa la racorit. Intre timp se indeparteaza crusta de pe feliile de paine , iar miezul il faramitam si il amestecam cu semintele de susan. Se taie fasii pieptul de pui sau de curcan.

2. Treceti prin faina morcovii baby, apoi prin oul batut si la sfarsit prin amestecul de paine cu susan presand bine , astfel incat acesta sa se lipeasca  bine de morcovi.

3. Intr-o tigaie se pune la incalzit  untul cu plante aromatice ( eu am folosit rozmarin si menta proaspata ) , apoi se adauga  morcovii pregatiti anterior, ceapa verde taiata rondele si pieptul de pui. Se prajesc pentru aproximativ 8 minute . Se adauga sare si piper.

Pofta buna!!

 

 

Next Entries COSULETE DE ZUCCHINE

Lasă un răspuns