ONION RINGS

Foarte bune, crocante trebuie sa le incercati, cu siguranta sunt bune si cu alte legume, dar eu asa gasisem reteta si pentru prima oara am facut cu ceapa, data viitoare postez si cu alte legume. Se pot servi simple sau insotite de sos kechup sau mustar.

INGREDIENTE:

  • 3 cepe albe
  • 100 g faina 00
  • 1 borcanel de iaurt dietetic
  • lapte cat trebuie
  • 30 g faina de porumb
  • piper
  • boia dulce
  • 1 l ulei de arahide pentru prajit
  • sare

MOD DE PREPARARE:

  1. Se curata ceapa si se taie inele de grosime medie. Se pun intr-un vas cu hartie de copt si se lasa sa se usuce in frigider pentru o noapte.
  2. Se amesteca iaurtul cu laptele pana se obtine o compozitie cremoasa.
  3. Se trec inelele de ceapa intai prin faina, apoi prin iaurtul amestecat cu lapte si la sfarsit prin faina de porumb aromatizata cu boia de ardei si piper.
  4. Se incalzeste uleiul intr-o tigaie si cand este fierbinte se pun inelele de ceapa. Se prajesc pana capata o culoare aurie, apoi se scurg si se pun pe un servetel ca sa lase surplusul de ulei. Se presara cu sare si se servesc.INELE CROCANTE DE CEAPA

 

Published by micibucatari

Ma numesc Iolanda, mama de doi copii adorabili, iar pasiunea mea este gatitul si lumea minunata a copiilor. Bucataria este locul meu de relax, singura sau impreuna cu cei mici. Gatesc cu mare drag pentru familia mea orice reteta imi atrage atentia. Imi plac retetele traditionale, dar si cele internationale, dinorice loc al lumii retete noi dar si retete mostenite de la mama si bunica. Va invit si pe voi sa gatim impreuna retete fel de fel!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.