MERE IN PIJAMA

 

INGREDIENTE:

Pentru aluat:

MOD DE PREPARARE:

  1. Se curata marul , se scoate cotorul cu aparatul specific , astfel incat sa obtineti feliile de mar cu gaura in centru. Lasati-le in infuzie de apa cu lamaie pentru circa 30 minute.
  2. Se pregateste aluatul: se  amesteca zaharul, faina, sarea si oul. Se adauga lapte cat este necesar pentru a obtine o compozitie cremoasa, nu foarte lichida- un aluat care curge.
  3. Se scurg merele, se tamponeaza cu un prosop de bucatarie si se trec prin aluat. Se prajesc in mult ulei fierbinte. Se servesc calde , pudrate cu zahar !

Published by micibucatari

Ma numesc Iolanda, mama de doi copii adorabili, iar pasiunea mea este gatitul si lumea minunata a copiilor. Bucataria este locul meu de relax, singura sau impreuna cu cei mici. Gatesc cu mare drag pentru familia mea orice reteta imi atrage atentia. Imi plac retetele traditionale, dar si cele internationale, dinorice loc al lumii retete noi dar si retete mostenite de la mama si bunica. Va invit si pe voi sa gatim impreuna retete fel de fel!

2 Replies to “MERE IN PIJAMA”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.