File de peste imbracat in crusta de busuioc

 

INGREDIENTE:

  • 4 file de peste ( somon, pastrav )
  • 6 felii de paine pentru toast
  • frunze de busuioc
  • 6 linguri de ulei de masline
  • sare
  • piper
  • salata sau cartofi natur cu patrunjel pentru garnitura

MOD DE PREPARARE:

Eliminati coaja de pe feliile de paine si mixati miezul cu frunzele de busuioc, apoi adaugati uleiul de masline si amestecati bine (circa 1 minut).

Puneti intr-o tigaie antiaderenta putin ulei impreuna cu fileurile de peste si lasati-le pe foc circa 1 minut.

Se iau de pe foc si se aseaza, cu pielea in partea de jos, in tava de cuptor acoperita cu hartie de copt. Se presara cu sare si piper. Deasupra se pune compozitia mixata anterior si se preseaza bine. imageSe introduc in cuptor la 200 de grade pentru circa 5 minute. Se servesc cu garnitura de cartofi natur cu patrunjel sau salata verde.

image

Published by micibucatari

Ma numesc Iolanda, mama de doi copii adorabili, iar pasiunea mea este gatitul si lumea minunata a copiilor. Bucataria este locul meu de relax, singura sau impreuna cu cei mici. Gatesc cu mare drag pentru familia mea orice reteta imi atrage atentia. Imi plac retetele traditionale, dar si cele internationale, dinorice loc al lumii retete noi dar si retete mostenite de la mama si bunica. Va invit si pe voi sa gatim impreuna retete fel de fel!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.

1 di