File de peste imbracat in crusta de busuioc

 

INGREDIENTE:

  • 4 file de peste ( somon, pastrav )
  • 6 felii de paine pentru toast
  • frunze de busuioc
  • 6 linguri de ulei de masline
  • sare
  • piper
  • salata sau cartofi natur cu patrunjel pentru garnitura

MOD DE PREPARARE:

Eliminati coaja de pe feliile de paine si mixati miezul cu frunzele de busuioc, apoi adaugati uleiul de masline si amestecati bine (circa 1 minut).

Puneti intr-o tigaie antiaderenta putin ulei impreuna cu fileurile de peste si lasati-le pe foc circa 1 minut.

Se iau de pe foc si se aseaza, cu pielea in partea de jos, in tava de cuptor acoperita cu hartie de copt. Se presara cu sare si piper. Deasupra se pune compozitia mixata anterior si se preseaza bine. imageSe introduc in cuptor la 200 de grade pentru circa 5 minute. Se servesc cu garnitura de cartofi natur cu patrunjel sau salata verde.

image

Previous Entries CRUMBLE DE CIRESE SI MIGDALE Next Entries Salata de cartofi cu ton si pastai

Lasă un răspuns