VULCAN DE CIOCOLATA (LAVA CAKE)

Pentru toti iubitorii de ciocolata , acesta este un dulce perfect pentru o dupa-amiaza de toamna ! E un desert crocant la exterior si cu un interior lichid de ciocolata…un adevarat vulcan!

INGREDIENTE:

  • 100 gr de ciocolata amara
  • 100 gr de unt
  • 2 oua
  • 80 gr de zahar
  • 40 gr de faina

MOD DE PREPARARE:

  1. Se topeste ciocolata cu untul , apoi se lasa la racit.
  2. In ciocolata topita si racita se adauga 2 oua, zaharul si faina si se mixeaza bine totul.
  3. Formele de muffin se ung cu unt si se tapeteaza cu faina sau daca aveti de silicon sariti pasul asta.
  4. Se umplu formele de muffin pe jumatate cu amestecul de ciocolata preparat anterior.
  5. Se da la cuptor pentru 10 minute, la 220° C. Se serveste cald alaturi de frisca sau inghetata.

Tort cu interior de ciocolata lichida

Published by micibucatari

Ma numesc Iolanda, mama de doi copii adorabili, iar pasiunea mea este gatitul si lumea minunata a copiilor. Bucataria este locul meu de relax, singura sau impreuna cu cei mici. Gatesc cu mare drag pentru familia mea orice reteta imi atrage atentia. Imi plac retetele traditionale, dar si cele internationale, dinorice loc al lumii retete noi dar si retete mostenite de la mama si bunica. Va invit si pe voi sa gatim impreuna retete fel de fel!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.

1 di