Get a site

TARTAR CU SOMON AFUMAT CU AVOCADO SI CREMA DE BRANZA

SIMPLU DE FACUT , ACEST TARTAR IN 3 STRATURI CONSERVA GUSTUL UNIC AL INGREDIENTELOR CE IL CONTIN.


 

INGREDIENTS:

  • 1 avocado
  • 1/2 Lemon
  • 150 g de crema de branza
  • codite de ceapa verde
  • 150 smoked salmon
  • oil
  • salt
  • piper
  • 1/2 de greapfruit

MOD DE PREPARE:

  1. Primul strat: se taie in jumatate avocado si se scoate miezul, cu grija cu ajutorul unei linguri. Se taie cubulete si se stropeste cu sucul de lamaie, salt, pepper and 1 linura de ulei de masline. Se lasa deoparte.
  2. Al 2-lea strat: intr-un vas se amesteca crema de branza cu coditele de ceapa verde taiate fin. Se lasa deoparte.
  3. Al 3-lea strat: se taie somonul cubulete si se amesteca cu sucul de la jumatate de greapfruit (sau daca va place mai amarui, taiati greapfruitul cubulete mici) si putin ulei de masline (circa 1 lingura).
  4. Se asambleaza tartarele cu ajutorul discului de patiserie (al meu are diametrul de 7,5 cm). Se pune primul strat avocado, se adauga cel de-al doilea strat de crema de branza (ajutandu-va cu dosul unei linguri), iar la sfarsit stratul de somon afumat. Se decoreaza cu codite de ceapa verde taiate marunt si se dau la frigider cateva minute sa se solidifice putin straturile. Se servesc reci.

POFTA BUNA, DRAGII MEI!!

Published by micibucatari

Ma numesc Iolanda, mama de doi copii adorabili, iar pasiunea mea este gatitul si lumea minunata a copiilor. Bucataria este locul meu de relax, singura sau impreuna cu cei mici. Gatesc cu mare drag pentru familia mea orice reteta imi atrage atentia. Imi plac retetele traditionale, dar si cele internationale, dinorice loc al lumii retete noi dar si retete mostenite de la mama si bunica. Va invit si pe voi sa gatim impreuna retete fel de fel!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.