TAITEI DE SOIA CU LEGUME

Aceste spaghete cu specific chinezesc se prepara foarte repede si sunt ideale pentru cine nu are prea mult timp de stat in bucatarie si iubeste bucataria orientala. Spaghetele de soia nu necesita fierbere, ci doar se scufunda pentru 3-4 minute in apa fierbinte ( sau supa vegetala ), apoi se amesteca impreuna cu legumele si un strop de sos de soia. I used vegetables we had, but you can try the vegetables you prefer.

INGREDIENTS:

  • taitei de soia
  • morcov
  • varza proaspata
  • zucchine sau dovlecei
  • onion
  • soybean sprouts (optional)
  • apio
  • ulei de susan (sau de masline)
  • sos de soia

MOD DE PREPARE:

  1. Se pune o oala cu apa cu putina sare ( sau un cub de vegeta – recipe here) boil, iar cand aceasta clocoteste se ia de pe foc si se pun taiteii de soia. Allow for 3-4 minute, pana devin transparenti.
  2. Peel and cut vegetables rods, ceapa si varza se taie marunt si se pun intr-o tigaie mare ( preferably wok ) with a little sesame oil ( sau de masline ). Se acopera cu un capac si se lasa timp de circa 5 minute, amestecand din cand in cand. Trebuie sa ramana putin crocante.
  3. When the vegetables are ready, se adauga taiteii de soia si se condimenteaza cu sos de soia dupa gust. Se amesteca si se servesc alaturi de o felie de lamaie.

 

image

Published by micibucatari

Ma numesc Iolanda, mama de doi copii adorabili, iar pasiunea mea este gatitul si lumea minunata a copiilor. Bucataria este locul meu de relax, singura sau impreuna cu cei mici. Gatesc cu mare drag pentru familia mea orice reteta imi atrage atentia. Imi plac retetele traditionale, dar si cele internationale, dinorice loc al lumii retete noi dar si retete mostenite de la mama si bunica. Va invit si pe voi sa gatim impreuna retete fel de fel!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.

1 di