Spaghetti with arugula, CHERRY TOMATOES AND BACON

O reteta lejera penttru o zi de primavara 🙂

INGREDIENTS- pentru 2 people

  • 250 g pasta ( de preferinta spaghete )
  • 150 g rosii cherry
  • 50 g de bacon (sau pancetta afumata)
  • o mana de rucola
  • olive oil
  • salt
  • Parmesan

MOD DE PREPARE:

  1. Spaghetele se fierb in apa cu sare, timpul specificat pe cutie.
  2. Rucola si rosiile cherry se spala, apoi rosiile se taie sferturi.
  3. Intr-o tigaie cu putin ulei de masline se pune la prajit baconul (eu am folosit pancetta afumata ). Cand este putin rumenit se adauga rosiile cherry taiate si daca este necesar putina sare.
  4. Spaghetele fierbe se scurg de apa in care au fiert si se adauga in tigaia cu bacon si rosii. Se amesteca 2-3 minute, remove from heat and add the arugula.
  5. Serve hot with grated Parmesan cheese on top.

 

pasta rucola

Published by micibucatari

Ma numesc Iolanda, mama de doi copii adorabili, iar pasiunea mea este gatitul si lumea minunata a copiilor. Bucataria este locul meu de relax, singura sau impreuna cu cei mici. Gatesc cu mare drag pentru familia mea orice reteta imi atrage atentia. Imi plac retetele traditionale, dar si cele internationale, dinorice loc al lumii retete noi dar si retete mostenite de la mama si bunica. Va invit si pe voi sa gatim impreuna retete fel de fel!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.

1 di