SOMON IN CRUSTA DE FISTIC

Somonul in crusta de fistic este ideal pentru cei ce tin la silueta si se prepara foarte repede , iar rezultatul este extraordinar.

 

INGREDIENTE:

  • 4 fileuri de somon proaspat
  • 4 linguri de miez de paine
  • 2 linguri de parmezan ras
  • 1 pumn de fistic
  • cateva fire  de patrunjel
  • sare
  • piper

 

MOD DE PREPARARE:

  1. Somonul se spala si se usuca cu un prosop de bucatarie.
  2. Se mixeaza impreuna fisticul, patrunjelul, parmezan ras, mixerul de paine si untul cat o nuca.
  3. Se aseaza fileurile de somon intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se acopera cu amestecul preparat mai sus, presandu bine pe somon.
  4. Se da la cuptorul preincalzit la 200°C si se coace timp de 10 minute , ultimul minut se da pe functia grill.
  5. Se serveste cald cu garnitura de cartofi sau legume tras  la tigaie.

Published by micibucatari

Ma numesc Iolanda, mama de doi copii adorabili, iar pasiunea mea este gatitul si lumea minunata a copiilor. Bucataria este locul meu de relax, singura sau impreuna cu cei mici. Gatesc cu mare drag pentru familia mea orice reteta imi atrage atentia. Imi plac retetele traditionale, dar si cele internationale, dinorice loc al lumii retete noi dar si retete mostenite de la mama si bunica. Va invit si pe voi sa gatim impreuna retete fel de fel!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.