INGREDIENTE:
- un piept mare de pui
- 300 g ciuperci congelate (sau in ulei)
- 1 ceapa medie
- 300 ml suc de rosii
- felii de cascaval
- 150 g crema de branza
- sare, piper
- busuioc, oregano
- patrunjel si marar tocate marunt
MOD DE PREPARARE:
- Se taie pieptul de pui felii si se condimenteaza bine cu sare, piper, busuioc si oregano si se da la rece pana se face umplutura. Se incalzeste cuptorul la 180°.
- Se taie ceapa marunt si se pune la calit in putin ulei de masline, peste care se pun ciupercile congelate (sau in ulei) si se lasa pe foc circa 20 de minute (daca folositi cele in ulei se lasa circa 10 minute). Se condimenteaza cu sare si piper si se lasa la racit. Se adauga crema de branza si verdeturile taiate marunt.
- Se pune cate o lingura din aceasta compozitie pe fiecare felie de piept de pui si se ruleaza, fixand fiecare felie cu 2 scobitori, ca sa nu se desfaca.
- Se aseaza rulourile intr-un vas termorezistent cu putin din uleiul de la ciuperci si se toarna peste ele piureul de rosii. Se da vasul la cuptor pentru 20 de minute.
- Dupa 20 de minute se scoate din cuptor, se scot scobitorile si se pun felii de cascaval (sau svaiter) si se introduc pentru alte 10 minute la cuptor.
POFTA BUNA!!