Get a site

RISOTTO WITH VEGETABLES

INGREDIENTS:

  • orez pentru risotto ( circa 80 g de persoana )
  • 1 morcov
  • 1 zucchina (dovlecel)
  • 1 cartof
  • 1 tulpina de telina
  • un pumn de mazare
  • 1 onion
  • butter
  • olive oil
  • Parmesan
  • 1 l supa vegetala
  • salt, piper

MOD DE PREPARE:

  1. Legumele se spala, se curata si se taie cubulete. Intr-o tigaie cu putin ulei de masline se undeste ceapa, apoi se adauga orezul.
  2. Place vegetables prepared before, flows vegetable soup, putin cate putin, amestecand mereu. In general risotto este gata in circa 20 de minute. Se ia de pe foc, se adauga putin unt si parmezan. Se lasa la odihnit circa 2 minute, ca sa prinda aroma, se adauga sare si piper dupa gust, then serve.

 

risotto-primavera-8

Published by micibucatari

Ma numesc Iolanda, mama de doi copii adorabili, iar pasiunea mea este gatitul si lumea minunata a copiilor. Bucataria este locul meu de relax, singura sau impreuna cu cei mici. Gatesc cu mare drag pentru familia mea orice reteta imi atrage atentia. Imi plac retetele traditionale, dar si cele internationale, dinorice loc al lumii retete noi dar si retete mostenite de la mama si bunica. Va invit si pe voi sa gatim impreuna retete fel de fel!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.