INGREDIENTE:
- 240 g orez pentru risotto (cu bob rotund)
- 2 zucchine sau dovlecei
- 1 ceapa
- 500 ml de supa vegetala (facuta bio cu 1 morcov, 1 tulpina de telina si 1 ceapa)
- 60g de Philadelphia
- 4 linguri de parmezan
- unt
- ulei de masline
MOD DE PREPARARE:
- Se spala zucchinele ( dovleceii ), apoi se pun in robot (sau se toaca marunt) impreuna cu ceapa si se mixeaza pana se fac bucatele mici.
- Intr-o tigaie se pune uleiul de masline si se adauga ceapa cu dovleceii.
- Se varsa orezul si se amesteca pentru 2 minute. Se varsa cate putina supa vegetala si se lasa sa fiarba timpul indicat pe cutie.
- Cand orezul este gata (sa il lasati mai moale, eventual mai adaugati un pic de supa) se adauga Philadelphia, unt, un varf de piper si se amesteca. Se presara cu parmezan si se serveste cald.