RISOTTO CU CREMA DE ZUCCHINE SI PHILADELPHIA

Astazi va propun o mancare delicioasa, simpla si rapida pentru masa de pranz, dar e perfecta si pentru seara, mai ales pentru copii.

10712569_10204054605159741_9035288731499022072_o

 

INGREDIENTE:

  • 240 g orez pentru risotto (cu bob rotund)
  • 2 zucchine sau dovlecei
  • 1 ceapa
  • 500 ml de supa vegetala (facuta bio cu 1 morcov, 1 tulpina de telina si 1 ceapa)
  • 60g de Philadelphia
  • 4 linguri de parmezan
  • unt
  • ulei de masline

 

MOD DE PREPARARE:

  1. Se spala zucchinele ( dovleceii ), apoi se pun in robot (sau se toaca marunt)  impreuna cu ceapa si se mixeaza pana se fac bucatele mici.
  2. Intr-o tigaie se pune uleiul de masline si se adauga ceapa cu dovleceii.
  3. Se varsa orezul si se amesteca pentru 2 minute. Se varsa cate putina supa vegetala si se lasa sa fiarba timpul indicat pe cutie.
  4. Cand orezul este gata (sa il lasati mai moale, eventual mai adaugati un pic de supa) se adauga Philadelphia, unt, un varf de piper si se amesteca. Se presara cu parmezan si se serveste cald.

 

10714296_10204054605079739_4242137544008152453_o

 

 

Published by micibucatari

Ma numesc Iolanda, mama de doi copii adorabili, iar pasiunea mea este gatitul si lumea minunata a copiilor. Bucataria este locul meu de relax, singura sau impreuna cu cei mici. Gatesc cu mare drag pentru familia mea orice reteta imi atrage atentia. Imi plac retetele traditionale, dar si cele internationale, dinorice loc al lumii retete noi dar si retete mostenite de la mama si bunica. Va invit si pe voi sa gatim impreuna retete fel de fel!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.

1 di