Get a site

QUICHE LORRAINE DUKAN (atac, PL, PP, consolidare, stabilizare)

Quiche Lorraine l-am facut in varianta Dukan (in toate fazele, de la atac pana la consolidare), caci stiu ca pentru cei ce tin dieta e destul de dificil cu retetele, mai ales in faza de ATAC. Cum sunt intrebata mereu ce retete lejere care sa nu ingrase mai am, asta este perfecta pentru toti. Si daca cel mic al meu nu mananca branza de cand s-a nascut, pot spune ca reteta lui mami de dieta chiar a mancat nu o bucatica ci o bucata destul de mare.

Copil fericit, mami cea mai fericita!!

 

INGREDIENTS:

  • o cutie de branza degresata
  • piept de pui sau sunca slaba de curcan
  • 2 yolks +3 albusuri
  • green onion
  • marar verde
  • salt, piper

MOD DE PREPARE:

  1. Se separa albusurile de galbenusuri.
  2. Galbenusurile se amesteca cu branza degresata si carnea taiata cubulete.
  3. Se adauga apoi ceapa verde, mararul tocat fin si se asezoneaza cu sare si piper dupa gust.
  4. Albusurile se bat spuma, apoi se incorporeaza peste galbenusuri, cu miscari de jos in sus.
  5. Se pune compozitia intr-un vas yena sau intr-un vas tapetat cu hartie de copt si se pune la cuptorul preincalzit la 180°C, pentru circa35-45 de minute.
  6. Se serveste atat calda cat si rece.

Published by micibucatari

Ma numesc Iolanda, mama de doi copii adorabili, iar pasiunea mea este gatitul si lumea minunata a copiilor. Bucataria este locul meu de relax, singura sau impreuna cu cei mici. Gatesc cu mare drag pentru familia mea orice reteta imi atrage atentia. Imi plac retetele traditionale, dar si cele internationale, dinorice loc al lumii retete noi dar si retete mostenite de la mama si bunica. Va invit si pe voi sa gatim impreuna retete fel de fel!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.