INGREDIENTE:
- piept de pui
- 2 zucchini
- 2 morcovi
- 1 ceapa
- ulei de susan
- sos de soia
- sare
- piper
- 1 lingura de amidon
- fulgi de migdale
MOD DE PREPARARE:
- Zucchinele si morcovii se spala, se curata si se taie rondele. Ceapa se curata si se taie solzisori.
- Pieptul de pui se taie cubulete.
- Se pune pe foc o tigaie cu ulei, iar cand acesta este cald se pun morcovii si zucchinele si se lasa 3-4 minute, amestecand des. Se adauga cubuletele de carne, se acopera cu un capac si se da focul la mic. Dupa circa 2-3 minute se adauga ceapa. Se acopera din nou si se lasa pana cand ceapa se moaie si carnea este facuta.
- Se presara putin piper si sos de soia dupa gust.
- Se dizolva 1 lingura de amidon in putina apa rece si se toarna in tigaia cu pui si legume. Se amesteca si se adauga migdalele.
- Se lasa pana se ingroasa sosul si se ia de pe foc. Se serveste cald.