PIEPT DE PUI CU FENICUL

FENICUL PUI

 

INGREDIENTE: 

  • 300 gr piept de pui
  • 2 feniculi
  • suc de lamaie
  • oregano
  • ulei de masline
  • sare, piper .

MOD DE PREPARARE:

Intr-o tigaie larga se incalzeste uleiul si se pun feniculii taiati cubulete (sau felii), se sareaza si se lasa la foc iute sa se prajeasca, acoperiti cu un capac. Se sareaza si se adauga  oregano. Dupa circa 5 minute, se adauga sucul de lamaie si puiul taiat feliute. Se acopera din nou cu capacul , amestecand din cand in cand. Se mai lasa circa 5-6 minute (puiul se face destul de repede) si se serveste cu putin de piper macinat sau oregano.

Published by micibucatari

Ma numesc Iolanda, mama de doi copii adorabili, iar pasiunea mea este gatitul si lumea minunata a copiilor. Bucataria este locul meu de relax, singura sau impreuna cu cei mici. Gatesc cu mare drag pentru familia mea orice reteta imi atrage atentia. Imi plac retetele traditionale, dar si cele internationale, dinorice loc al lumii retete noi dar si retete mostenite de la mama si bunica. Va invit si pe voi sa gatim impreuna retete fel de fel!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.