PATE’ DE TON CU MAIONEZA

Pate ul de ton este ajutorul meu mai ales vara sau cand am putin timp la dispozitie. Necesita de putine ingrediente si intins pe paine este ideal pentru gustare, de luat la servici, scoala sau cand mergeti la picnic. Eu il servesc cu rosii sau intins pe paine.

 

 

INGREDIENTE:

  • 170 g de legume asortate in otet (sau arpagic in otet)
  • 210 g de ton din conserva scurs de ulei
  • 180 g de maioneza

 

MOD DE PREPARARE:

Se scurg legumele de otet si se pun in blender impreuna cu tonul din conserva si maioneza. Se activeaza blenderul pana cand s-au maruntit toate si s-au amestecat bine.

Daca nu aveti blender in dotare, puteti toca cu un cutit bucatele mici legumele si tonul, apoi amestecati cu maioneza.

Se da la frigider si se  serveste rece. Din cantitatile de mai sus puteti face circa 10-12 sandwich-uri.

 


Published by micibucatari

Ma numesc Iolanda, mama de doi copii adorabili, iar pasiunea mea este gatitul si lumea minunata a copiilor. Bucataria este locul meu de relax, singura sau impreuna cu cei mici. Gatesc cu mare drag pentru familia mea orice reteta imi atrage atentia. Imi plac retetele traditionale, dar si cele internationale, dinorice loc al lumii retete noi dar si retete mostenite de la mama si bunica. Va invit si pe voi sa gatim impreuna retete fel de fel!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.