PATE’ DE CONOPIDA CU MAIONEZA

 

Aveam in casa vreo 2 conopide si cum de obicei fac conopida panè sau supa crema am zis sa incerc sa fac de data asta pate de conopida. Usor de facut, lejer se poate manca in orice moment al zilei, alaturi de rosii, castraveti sau orice alte legume va place. Noi l-am servit cu bruschete aromate cu usturoi si patrunjel.

 

 

INGREDIENTE:

  • 1 conopida
  • 1 ceapa
  • maioneza de post sau dukan
  • 2 linguri de iaurt slab
  • sare, piper dupa gust

MOD DE PREPARARE:

Se fierbe conopida pana ce furculita intra usor in ea. Cand aceasta este fiarta se pune la scurs intr-o strecuratoare si se lasa la racit. Eu o fierb la oala sub presiune circa 5 min apoi scot capacul dupa ce a iesit presiunea si o las la racit.
Se desface conopida buchetele si se blenduieste cu blrenderul vertical.
Se adauga apoi peste conopida ceapa tocata marunt, maioneza de post sau Dukan, iaurtul slab, sare si piper.
Se serveste cu bruschete, paine sau biscuiti sarati.
.

Published by micibucatari

Ma numesc Iolanda, mama de doi copii adorabili, iar pasiunea mea este gatitul si lumea minunata a copiilor. Bucataria este locul meu de relax, singura sau impreuna cu cei mici. Gatesc cu mare drag pentru familia mea orice reteta imi atrage atentia. Imi plac retetele traditionale, dar si cele internationale, dinorice loc al lumii retete noi dar si retete mostenite de la mama si bunica. Va invit si pe voi sa gatim impreuna retete fel de fel!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.

1 di