PASTA CU VINETE, ROSII SI MOZZARELLA

 

 INGREDIENTE PENTRU 2 PERSOANE:

  • 1 vanata
  • 1 mozzarella
  • circa 10 rosii cherry
  • frunze de busuioc proaspat
  • 200 g pasta
  • ulei de masline
  • sare
  • parmezan

MOD DE PREPARARE:

  1. Vanata se spala, se elimina extremitatile si se taie cubulete. Se presara cu sare si se lasa 10 minute sa lase apa care o contine.
  2. Intr-o tigaie cu ulei se pun la prajit cubuletele de vinete, iar cand  sunt rumenite (se prajesc circa 5 minute) se scot pe un servetel de bucatarie sa lase surplusul de ulei.
  3. Pasta se fierbe timpul indicat pe cutie, apoi se scurge de apa si se lasa la racit.
  4. Rosiile cherry se spala si se taie in patru. Mozzarella se scurge de apa si se taie si ea cubulete.
  5. Intr-un castron se amesteca rosiile si mozzarella taiate, cateva frunze de busuioc proaspat, ulei si sare. Se adauga pasta si se amesteca bine totul. Se presara parmezan ras si se serveste. Se decoreaza cu putin busuioc proaspat.

 

pasta cu vinete, rosii si mozzarella

Published by micibucatari

Ma numesc Iolanda, mama de doi copii adorabili, iar pasiunea mea este gatitul si lumea minunata a copiilor. Bucataria este locul meu de relax, singura sau impreuna cu cei mici. Gatesc cu mare drag pentru familia mea orice reteta imi atrage atentia. Imi plac retetele traditionale, dar si cele internationale, dinorice loc al lumii retete noi dar si retete mostenite de la mama si bunica. Va invit si pe voi sa gatim impreuna retete fel de fel!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.