PASTA CU ROSII CHERRY SI SPANAC

INGREDIENTE:

  • 360 g de pasta,
  • 200 g de spanac proaspat sau congelat,
  • 10 rosii cherry (cam o mana)
  • 1 ceapa,
  • 50 g de parmezan,
  • 1 varf de sare,
  • ulei de masline.

MOD DE PREPARARE:

  1. Se taie marunt ceapa si se pune la prajit intr-o tigaie antiaderenta cu putin ulei de masline. Se adauga rosiile cherry, spalate si taiate  jumatati.
  2. Spanacul se fierbe 1-2 minute in apa clocotita cu putina sare, apoi se varsa in tigaia cu rosii.
  3. Pasta se fierbe timpul indicat pe cutie, apoi se scurge si se adauga peste spanac si rosii. Se lasa pe foc cateva minute, sa prinda gust. Se serveste calda cu mult parmezan ras.

POFTA BUNA!!

 

arfalleconpomodorinispinacieparmigiano

Published by micibucatari

Ma numesc Iolanda, mama de doi copii adorabili, iar pasiunea mea este gatitul si lumea minunata a copiilor. Bucataria este locul meu de relax, singura sau impreuna cu cei mici. Gatesc cu mare drag pentru familia mea orice reteta imi atrage atentia. Imi plac retetele traditionale, dar si cele internationale, dinorice loc al lumii retete noi dar si retete mostenite de la mama si bunica. Va invit si pe voi sa gatim impreuna retete fel de fel!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.