PASCA CU BRANZA DE VACI FARA ALUAT

Pasca cu branza de vaci fara aluat este perfecta dacă vreţi să vă surprindeţi familia şi prietenii de sărbători  Rapidă şi extrem de gustoasă, aceasta are ca ingredient pricipal brânza de vaci, cea dulce si cremoasa, astfel va iesi o pasca foarte fina, ca un cheesecake.

 

INGREDIENTE:

  • 600 g de branza de vaci dulce si cremoasa
  • 300 g de smantana
  • 200 g de zahar
  • 100 g de stafide
  • 100 g de unt la temperatura camerei
  • 5 oua
  • 3 linguri de faina
  • 3 linguri de gris
  • 1 pastaie de vanilie  sau esenta de vanilie

MOD DE PREPARARE:

  1. Intr-un bol se bat bine ouale cu zaharul si pastaia de vanilie (sau esenta de vanilie).
  2. Se adauga apoi branza de vaci si se incorporeaza bine. Se pune apoi untul, se amesteca, apoi se varsa putin cate putin faina cernuta , grisul , iar la sfarsit smantana. Se incorporeaza bine totul pana se obtine o compozitie omogena si fina. Se adauga stafidele.
  3. Se unge o tava cu unt si se tapeteaza cu faina ( sau ungeti cu agent de eliberare pentru tavi-RETETA AICI) .Se varsa compozitia de branza si se niveleaza suprafata cu o spatula.
  4. Se da la cuptorul preincalzit la 175°C timp de 50-60 de minute sau pana se rumeneste la suprafata.
  5. Se scoate din cuptor si se lasa la racit.

 

 

 

Published by micibucatari

Ma numesc Iolanda, mama de doi copii adorabili, iar pasiunea mea este gatitul si lumea minunata a copiilor. Bucataria este locul meu de relax, singura sau impreuna cu cei mici. Gatesc cu mare drag pentru familia mea orice reteta imi atrage atentia. Imi plac retetele traditionale, dar si cele internationale, dinorice loc al lumii retete noi dar si retete mostenite de la mama si bunica. Va invit si pe voi sa gatim impreuna retete fel de fel!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.