Pasca cu branza de vaci fara aluat este perfecta dacă vreţi să vă surprindeţi familia şi prietenii de sărbători Rapidă şi extrem de gustoasă, aceasta are ca ingredient pricipal brânza de vaci, cea dulce si cremoasa, astfel va iesi o pasca foarte fina, ca un cheesecake.
INGREDIENTE:
- 600 g de branza de vaci dulce si cremoasa
- 300 g de smantana
- 200 g de zahar
- 100 g de stafide
- 100 g de unt la temperatura camerei
- 5 oua
- 3 linguri de faina
- 3 linguri de gris
- 1 pastaie de vanilie sau esenta de vanilie
MOD DE PREPARARE:
- Intr-un bol se bat bine ouale cu zaharul si pastaia de vanilie (sau esenta de vanilie).
- Se adauga apoi branza de vaci si se incorporeaza bine. Se pune apoi untul, se amesteca, apoi se varsa putin cate putin faina cernuta , grisul , iar la sfarsit smantana. Se incorporeaza bine totul pana se obtine o compozitie omogena si fina. Se adauga stafidele.
- Se unge o tava cu unt si se tapeteaza cu faina ( sau ungeti cu agent de eliberare pentru tavi-RETETA AICI) .Se varsa compozitia de branza si se niveleaza suprafata cu o spatula.
- Se da la cuptorul preincalzit la 175°C timp de 50-60 de minute sau pana se rumeneste la suprafata.
- Se scoate din cuptor si se lasa la racit.