NUTELLOTTI

Cu doar 3 ingrediente puteti face niste deliciosi biscuiti pentru desert. Bineinteles ca sunt putin calorici, dar cateodata putem face exceptie.

Nutellotti

INGREDIENTE:

  • 180 g Nutella
  • 1 ou
  • 140 g de faina

MOD DE PREPARARE:

  1. Se amesteca Nutella cu 1 ou, cu ajutorul unui mixer, pana se omogenizeaza.
  2. Se adauga faina si se framanta cu mana pana se obtine un aluat compact.
  3. Se ia cate putin di aluat si se formeaza bilute de cate 15 g fiecare.
  4. Se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt si cu ajutorul degetului se apasa in centru, facand o adancitura.
  5. Se coc la 180°C timp de 10-15 minute. Se scot , se lasa la racit apoi se decoreaza cu Nutella in centru sau dupa cum am facut noi cu migdale.

Published by micibucatari

Ma numesc Iolanda, mama de doi copii adorabili, iar pasiunea mea este gatitul si lumea minunata a copiilor. Bucataria este locul meu de relax, singura sau impreuna cu cei mici. Gatesc cu mare drag pentru familia mea orice reteta imi atrage atentia. Imi plac retetele traditionale, dar si cele internationale, dinorice loc al lumii retete noi dar si retete mostenite de la mama si bunica. Va invit si pe voi sa gatim impreuna retete fel de fel!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.