HAMBURGER CU CIUPERCI SI CASCAVAL

INGREDIENTS ( FOR 10 HAMBURGER)

  • 600 di gr minced
  • 2 lay
  • 3 linguri de parmezan
  • 250 grams of mushrooms
  • 100 gr cheese
  • 1 clove of garlic
  • patrunjel
  • salt
  • piper
  • oil

MOD DE PREPARE:

Intr-un vas se amesteca carnea tocata cu parmezanul, eggs, patrunjelul, sarea si piperul, pana se obtine o compozitie omogena. Cu ajutorul unui pahar sau a unei forme rotunde se taie cercuri. In fiecare cerc, formati in mijloc o mica adancitura (apasand usor) si puneti hamburgerii obtinuti pentru 30 de minute la frigider.

Intre timp, se pregatesc ciupercile, intr-o tigaie cu ulei, sare si un catel de usturoi, iar cascavalul se taie felii subtiri.

Se pun ciupercile, in centru, in adancitura formata in hamburgeri, si se pun la prajit, intr-o tigaie cu ulei, acoperind-o cu un capac, timp de 15 minute.

Cand sunt gata, se iau de pe foc, se pune pe fiecare hamburger cate o felie de cascaval si se acopera din nou, pentru 5 minute (cat sa se topeasca branza).

 

IMG_9641

 

Published by micibucatari

Ma numesc Iolanda, mama de doi copii adorabili, iar pasiunea mea este gatitul si lumea minunata a copiilor. Bucataria este locul meu de relax, singura sau impreuna cu cei mici. Gatesc cu mare drag pentru familia mea orice reteta imi atrage atentia. Imi plac retetele traditionale, dar si cele internationale, dinorice loc al lumii retete noi dar si retete mostenite de la mama si bunica. Va invit si pe voi sa gatim impreuna retete fel de fel!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.

1 di