Get a site

CRUTOANE DE PAINE AROMATE

 

Cred ca si voi de obicei faceti crutoanele clasice, dar de cand le fac pe astea aromate, nu mai am deloc paine veche in casa. Daca ramane vreo bucata care nu se mai mananca, fac repede crutoanele astea (gnam…tare-s bune) si sa vezi cum toti ai casei rontzaie. Le puteti manca asa sau puse in supe, salate,etc.

INGREDIENTS:

  • 4 felii paine (folositi ce paine doriti, eu o folosesc pe asta)
  • 3-4 tablespoons olive oil
  • 1 lingurita de praf de usturoi
  • ierburi aromatice: oregano, cimbru, basil
MOD DE PREPARE:
Paine se taie cubulete si se pune in tava de copt tapetata cu hartie de copt. Peste ele se varsa ulei de masline ( nu prea mult, vreo 3-4 spoons) si amestecati. Se presara praful de usturoi, oregano (ingredient principal) si daca mai doriti cimbru, basil, se mai invart un pic ca sa prinda gust peste tot. Se dau la cuptorul incalzit, la 180° si se lasa sa se rumeneasca, vreo 15 minute (eu le scot cand devin aurii). Nu uitati sa le mai amestecati din cand in cand, ca sa se prajeasca uniform.
Spor la rontzait 🙂
10380668_10204181700777052_8008949989926228680_o

Published by micibucatari

Ma numesc Iolanda, mama de doi copii adorabili, iar pasiunea mea este gatitul si lumea minunata a copiilor. Bucataria este locul meu de relax, singura sau impreuna cu cei mici. Gatesc cu mare drag pentru familia mea orice reteta imi atrage atentia. Imi plac retetele traditionale, dar si cele internationale, dinorice loc al lumii retete noi dar si retete mostenite de la mama si bunica. Va invit si pe voi sa gatim impreuna retete fel de fel!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.