Aceasta ciorba radauteana este salvarea celor ce tin dieta, mai ales la dieta Dukan in perioada de atac si PP cand nu ai prea multe variante. Am facut-o si sunt foarte multumita.
INGREDIENTE:
- un piept mare de pui, fără oase si piele
- o ceapa mică
- trei-patru cătei de usturoi
- un iaurt mic cu 0% grăsime
- doua galbenusuri
- puțin otet
- sare, piper, boia dulce,
- patrunjel verde tocat fin
MOD DE PREPARARE:
- Se fierbe pieptul de pui intr-un litru si jumătate de apa împreuna cu ceapa intreaga, sare, piper, boia. Când e bine fiert , se scoate si se taie bucatele.
- Se pune înapoi in oala unde se mai lasa 2-3 clocote, după care se pun otet după gust si cateii de usturoi trecuti prin presa.
- Între timp se bat galbenusurile cu iaurtul si se toarna peste carne, se amesteca bine, se mai lasa 5 minute la fiert.
- Se ia de pe foc, se adaugă patrunjel verde tocat fin si se serveste.