Get a site

CIOCOLATA CALDA

Pentru ca azi chiar a plouat si nu aveam chef de nimic, am pregatit impreuna cu cei mici ai mei o delicioasa ciocolata calda. De fapt e un amestec de ingrediente solide, ciocolatoase, perfecte pentru perioadele reci, sau cand sunteti cu moralul jos.

Am pregatit mai multe borcanele, pe straturi, asa putem face si cadouri celor dragi. In momentul in care se serveste se agita bine borcanelul, se pun 2 linguri de amestec in 200 ml de lapte, se pune pe foc pana se ingroasa si gata.

INGREDIENTE PENTRU UN BORCAN DE 400g:

MOD DE PREPARE:

Se aseaza ingredientele in straturi, daca doriti sa faceti un cadou handmade cuiva drag.. In momentul servirii se agita toate ingredientele. Se pun 2 linguri de amestec peste 200 ml de lapte rece. Se pune vasul pe foc si se amesteca usor pana se ingroasa. Serve hot, simpla sau cu frisca.

 

Published by micibucatari

Ma numesc Iolanda, mama de doi copii adorabili, iar pasiunea mea este gatitul si lumea minunata a copiilor. Bucataria este locul meu de relax, singura sau impreuna cu cei mici. Gatesc cu mare drag pentru familia mea orice reteta imi atrage atentia. Imi plac retetele traditionale, dar si cele internationale, dinorice loc al lumii retete noi dar si retete mostenite de la mama si bunica. Va invit si pe voi sa gatim impreuna retete fel de fel!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.