Get a site

CHIFLE DUKAN- atac,croaziera(PP,PL), consolidare, stabilizare

Aceste chifle sunt pufoase si simplu de facut, ideale pentru orice mancare preparati. Cum in dieta de obicei se duce tare dorul painii si al dulciurilor in general, cu aceste retete nici nu simtiti ca sunteti la regim. Reteta de mai jos am descoperit-o cu drag la Oana Camacho si nu am reusit sa-i tin departe nici pe cei mici. Va sfatuiesc cu drag sa o incercati.

INGREDIENTS:

  • 2 linguri tarate de ovaz
  • 1 lingura lapte praf (optional )
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • 1 or
  • 2 linguri iaurt 0% ( sau se poate folosi branza cremoasa 0% )
  • a pinch of salt
  • seminte de chia sau susan

MOD DE PREPARE:

  1. Se incalzeste cuptorul la 160°C.
  2. Se separa albusul de galbenus. Galbenusul se amesteca impreuna cu iaurtul (sau branza), apoi se adauga taratele, laptele praf, baking powder. se incorporeaza bine totul.
  3. Separat se bate albusul spuma cu un varf de sare, pana se intareste.
  4. Se adauga albusul spuma peste compozitia cu tarate si se amesteca de jos in sus, ca sa nu se lase.
  5. Se tapeteaza o tava cu hartie de copt si se pun cate 2 linguri din compozitie , lasand distanta intre ele.
  6. Se presara cu seminte de chia sau susan si se dau la cuptor. Se lasa la copt timp de 20-25 de minute pana se rumenesc.

                                 

                               

Published by micibucatari

Ma numesc Iolanda, mama de doi copii adorabili, iar pasiunea mea este gatitul si lumea minunata a copiilor. Bucataria este locul meu de relax, singura sau impreuna cu cei mici. Gatesc cu mare drag pentru familia mea orice reteta imi atrage atentia. Imi plac retetele traditionale, dar si cele internationale, dinorice loc al lumii retete noi dar si retete mostenite de la mama si bunica. Va invit si pe voi sa gatim impreuna retete fel de fel!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.