CHEESECAKE CU MIGDALE SI CAISE

O noua reteta de cheesecake pe care am descoperit-o si am incercat-o cu mult drag a fost cea de Cheesecake cu migdale si caise. O incercati si voi?

INGREDIENTE:

MOD DE PREPARARE:

  1. Se topeste untul la foc foarte mic (sau microunde). Biscuitii se macina la robot, apoi se amesteca impreuna cu untul topit. Se pune compozitia de biscuiti intr-o tava (de circa 22 cm diametru) tapetata cu hartie de copt si se preseaza bine cu dosul unei linguri, pentru a compacta biscuitii. Se da la frigider pentru 30 de minute.
  2. Se bat ouale cu Philadelphia (sau mascarpone), zaharul si vanilia, apoi se adauga faina, smantana si caisele taiate bucatele. Se amesteca bine.
  3. Se varsa compozitia peste blatul de biscuiti, se presara cu fulgi de migdale si se da la cuptor la 170 de grade pentru circa 1 ora.
  4. Se lasa la racit, apoi se da la frigider pentru 4-6 ore. Pofta buna!

image

Published by micibucatari

Ma numesc Iolanda, mama de doi copii adorabili, iar pasiunea mea este gatitul si lumea minunata a copiilor. Bucataria este locul meu de relax, singura sau impreuna cu cei mici. Gatesc cu mare drag pentru familia mea orice reteta imi atrage atentia. Imi plac retetele traditionale, dar si cele internationale, dinorice loc al lumii retete noi dar si retete mostenite de la mama si bunica. Va invit si pe voi sa gatim impreuna retete fel de fel!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.