BRUSCHETE CU ROSII SI MOZZARELLA

Bruschetele sunt perfecte pentru sezonul cald si eu le ador. Sunt lejere, usor de preparat, ideale pentru cei ce iubesc legumele si tin la silueta. Aceste bruschete sunt aperitive perfecte pentru orice anotimp, gustoase si pline de culoare si pentru cine prefera, se poate inlocui mozzarella si cu branza telemea taiata cubulete.

INGREDIENTE:

  • 1/2 franzela
  • 200 g mozzarella
  • 200 g rosii cherry (puteti folosi si alt soi de rosii, dar cele cherry sunt mai dulci decat cele normale)
  • 1 catel de usturoi
  • ulei de masline
  • sare
  • piper

MOD DE PREPARARE:

Se taie painea in felii nu foarte subtiri, de circa 2 cm si se prajesc in cuptor cu grill sau, pentru cine nu are, intr-o tigaie pentru 5-10 minute.

Se taie un catel de usturoi in jumatate si se ung feliile de paine (optional) pentru a da o aroma deosebita.

Se taie mozzarella cubulete mici, rosiile cherry in jumatate si se pun intr-un castron cu ulei de masline, sare, piper si frunze de busuoic spalate si taiate.

Amestecul se pune pe feliile de paine calde si se servesc imediat.

Pentru cine doreste, se pot adauga si masline negre (fara samburi) si un pic de oregano.

 

bruschetta cu rosii si mozzarella

 

 

Published by micibucatari

Ma numesc Iolanda, mama de doi copii adorabili, iar pasiunea mea este gatitul si lumea minunata a copiilor. Bucataria este locul meu de relax, singura sau impreuna cu cei mici. Gatesc cu mare drag pentru familia mea orice reteta imi atrage atentia. Imi plac retetele traditionale, dar si cele internationale, dinorice loc al lumii retete noi dar si retete mostenite de la mama si bunica. Va invit si pe voi sa gatim impreuna retete fel de fel!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.

1 di