BRIOSE PUFOASE CU PARMEZAN

14563298_10209381082998358_8716189187312345080_n

 

INGREDIENTS:

  • 2 lay
  • 200 g iaurt
  • 110 g flour
  • 1 lingurita de praf de copt
  • 50 g parmezan
  • cimbru
  • oregan

MOD DE PREPARE:

Se bat ouale cu iaurt, apoi se adauga faina, baking powder, iar la final parmezanul ras. Se amesteca bine toate ingredientele, pana se obtine un aluat omogen. Se pun in forme de briose (eu am folosit forme de silicon) cu o lingura,

Se coc la cuptorul preincalzit la 220°C pentru 12-13 minute.

Published by micibucatari

Ma numesc Iolanda, mama de doi copii adorabili, iar pasiunea mea este gatitul si lumea minunata a copiilor. Bucataria este locul meu de relax, singura sau impreuna cu cei mici. Gatesc cu mare drag pentru familia mea orice reteta imi atrage atentia. Imi plac retetele traditionale, dar si cele internationale, dinorice loc al lumii retete noi dar si retete mostenite de la mama si bunica. Va invit si pe voi sa gatim impreuna retete fel de fel!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.

1 di