BOMBOANE RAFFAELLO CU MASCARPONE, CAPSUNI SI NUCA DE COCOS

INGREDIENTE:

  • 250 g de mascarpone
  • 80 g de zahar pudra
  • 140 g de fulgi de cocos+ 2 pumni pentru tavalit in final
  • 3-4 capsuni

MOD DE PREPARARE:

  1. Se amesteca intr-un bol 250 g de mascarpone cu 80 g de zahar pudra.
  2. Se incorporeaza fulgii de nuca de cocos si se amesteca bine.
  3. Capsunile se spala si se usuca bine cu un servet de bucatarie. Se taie cubulete mici si se pun peste mascarponele si cocos.
  4. Cu mainile umezite se ia cate putin din compozitie si se fac bilute mici cat o nuca, care se tavalesc apoi prin fulgi de cocos
  5. Se dau la rece circa 1-2 ore (daca rezistati) si se servesc.

Published by micibucatari

Ma numesc Iolanda, mama de doi copii adorabili, iar pasiunea mea este gatitul si lumea minunata a copiilor. Bucataria este locul meu de relax, singura sau impreuna cu cei mici. Gatesc cu mare drag pentru familia mea orice reteta imi atrage atentia. Imi plac retetele traditionale, dar si cele internationale, dinorice loc al lumii retete noi dar si retete mostenite de la mama si bunica. Va invit si pe voi sa gatim impreuna retete fel de fel!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.