Acesti biscuiti „CORN FLAKES ” au disparut imediat ce i-am pus pe farfurie. Sunt atat de buni incat si Rontzaila cel mic a papat aproape 2 ( lui i-am lasat putin aluat fara zahar)
INGREDIENTE:
- 2 oua
- 100 g zahar
- 100 g unt la temperatura camerei
- 350 g de faina
- fulgi de migdale
- 1/2 de plic de praf de copt
- 100 g de stafide
- corn flakes ( fulgi de porumb)
- vanilie
MOD DE PREPARARE:
- Ouale se bat cu mixerul impreuna cu zaharul.Se adauga untul.
- Peste faina se pune praful de copt si se adauga in oua.
- Dupa ce s-a incorporat o parte din cantitatea de faina, se pun stafidele , fulgii de migdale si apoi restul de faina si esenta de vanilie.
- Se amesteca bine toata compozitia.
- Intr-un vas se pun fulgii de porumb.
- Se ia cate putin din aluat ( cat o nuca), se trece prin corn flakes si se aplatizeaza usor.
- Se pun biscuitii formati in tava cu hartie de copt. Se coc timp de 20 de minute la 180°C (cuptorul preincalzit). Se lasa la racit si se pudreaza cu zahar. PS: optional puteti inlocui stafidele cu fulgi de ciocolata, iar fulgii de migdale cu nuci.