CORDON BLEU

Ca sa iesim putin din retetele obisnuite de snitele sau gratar,  astazi la masa de pranz am preparat pentru copii vestitul CORDON BLEU alaturi de o portie de cartofi si salata.

 

12592305_10207351755786446_3901994113883827221_n

 

INGREDIENTE :

  • 1 piept de pui
  • parmezan
  • 4 felii de branza topita
  • 4 felii de sunca presata ( sau prosciutto cotto)
  • faina
  • 1 ou
  • pesmet
  • fulgi de porumb maruntiti in mana
  • ulei

MOD DE PREPARARE :

  1. Pieptul de pui taiat bucatele se pune la robot impreuna cu 2 linguri de parmezan. Se mixeaza bine totul, pana pieptul de pui este bine maruntit si devine ca o pasta.
  2. Intr-o farfurie se bate 1 ou cu putina sare si piper. In alta farfurie se face un amestec de pesmet si fulgi de porumb, maruntiti in mana.
  3. Se compune cordon bleul astfel: cu mainile usor umezite se ia putin din compozitia de carne, se pune deasupra o bucata de branza topita, apoi sunca presata si se inchide cu o alta bucata de carne tocata de pui. Se formeaza un hamburger, care se trece prin faina, ou si in final prin pesmetul amestecat cu fulgi.
  4. Se prajesc intr-o tigaie cu ulei incins, la foc mediu pana  se rumenesc.
Previous Entries BULGARASI CROCANTI DE OREZ Next Entries PIZZA PE LIPIE

Lasă un răspuns