CIORBA RADAUTEANA DUKAN (ATAC, PP)

Aceasta ciorba radauteana este salvarea celor ce tin dieta, mai ales la dieta Dukan in perioada de atac si PP cand nu ai prea multe variante. Am facut-o si sunt foarte multumita.

INGREDIENTE:

  • un piept mare de pui, fără oase si piele
  • o ceapa mică
  • trei-patru cătei de usturoi
  • un iaurt mic cu 0% grăsime
  • doua galbenusuri
  • puțin otet
  • sare, piper, boia dulce,
  • patrunjel verde tocat fin

MOD DE PREPARARE:

  1. Se fierbe pieptul de pui intr-un litru si jumătate de apa împreuna cu ceapa intreaga, sare, piper, boia. Când e bine fiert , se scoate si se taie bucatele.
  2. Se pune înapoi in oala unde se mai lasa 2-3 clocote, după care se pun otet după gust si cateii de usturoi trecuti prin presa.
  3. Între timp se bat galbenusurile cu iaurtul si se toarna peste carne, se amesteca bine, se mai lasa 5 minute la fiert.
  4. Se ia de pe foc, se  adaugă patrunjel verde tocat fin si se serveste.

 

Published by micibucatari

Ma numesc Iolanda, mama de doi copii adorabili, iar pasiunea mea este gatitul si lumea minunata a copiilor. Bucataria este locul meu de relax, singura sau impreuna cu cei mici. Gatesc cu mare drag pentru familia mea orice reteta imi atrage atentia. Imi plac retetele traditionale, dar si cele internationale, dinorice loc al lumii retete noi dar si retete mostenite de la mama si bunica. Va invit si pe voi sa gatim impreuna retete fel de fel!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.