CIORBA RADAUTEANA DUKAN (ATAC, PP)

Aceasta ciorba radauteana este salvarea celor ce tin dieta, mai ales la dieta Dukan in perioada de atac si PP cand nu ai prea multe variante. Am facut-o si sunt foarte multumita.

INGREDIENTE:

  • un piept mare de pui, fără oase si piele
  • o ceapa mică
  • trei-patru cătei de usturoi
  • un iaurt mic cu 0% grăsime
  • doua galbenusuri
  • puțin otet
  • sare, piper, boia dulce,
  • patrunjel verde tocat fin

MOD DE PREPARARE:

  1. Se fierbe pieptul de pui intr-un litru si jumătate de apa împreuna cu ceapa intreaga, sare, piper, boia. Când e bine fiert , se scoate si se taie bucatele.
  2. Se pune înapoi in oala unde se mai lasa 2-3 clocote, după care se pun otet după gust si cateii de usturoi trecuti prin presa.
  3. Între timp se bat galbenusurile cu iaurtul si se toarna peste carne, se amesteca bine, se mai lasa 5 minute la fiert.
  4. Se ia de pe foc, se  adaugă patrunjel verde tocat fin si se serveste.

 

Previous Entries QUICHE LORRAINE DUKAN (atac, PL, PP, consolidare, stabilizare)

Lasă un răspuns