CHEESECAKE CU MIGDALE SI CAISE

O noua reteta de cheesecake pe care am descoperit-o si am incercat-o cu mult drag a fost cea de Cheesecake cu migdale si caise. O incercati si voi?

INGREDIENTE:

  • 180 g de biscuiti Petit Beurre sau digestivi
  • 80 g de unt
  • 500 g de Philadelphia (sau mascarpone)
  • 150 g de caise
  • 100 ml de smantana
  • 120 g de zahar
  • 50 g de faina
  • 1 lingura de fulgi de migdale
  • 3 oua
  • 1 pliculet de vanilina sau 1 esenta de vanilie

MOD DE PREPARARE:

  1. Se topeste untul la foc foarte mic (sau microunde). Biscuitii se macina la robot, apoi se amesteca impreuna cu untul topit. Se pune compozitia de biscuiti intr-o tava (de circa 22 cm diametru) tapetata cu hartie de copt si se preseaza bine cu dosul unei linguri, pentru a compacta biscuitii. Se da la frigider pentru 30 de minute.
  2. Se bat ouale cu Philadelphia (sau mascarpone), zaharul si vanilia, apoi se adauga faina, smantana si caisele taiate bucatele. Se amesteca bine.
  3. Se varsa compozitia peste blatul de biscuiti, se presara cu fulgi de migdale si se da la cuptor la 170 de grade pentru circa 1 ora.
  4. Se lasa la racit, apoi se da la frigider pentru 4-6 ore. Pofta buna!

image

 

Sursa :  www.philadelphia.it

Previous Entries CARTOFI EVANTAI CU CASCAVAL SI BACON Next Entries Tarta cu caise

Lasă un răspuns