BRUSCHETE CU CIUPERCI SI MOZZARELLA

INGREDIENTE ( 2 persoane ):

  •  paine
  • 1 mozzarella
  • 1 ou
  • 1 lg de pesmet
  • 1 lg de parmezan
  • 1 catel de usturoi
  • praf de usturoi
  • 150 g ciuperci congelate
  • busuioc tocat
  • oregano
  • ulei de masline

MOD DE PREPARARE:

  1. Se incalzeste cuptorul la 220°C. Intr-o tigaie larga cu putin ulei de masline se pune usturoiul, busuiocul tocat, oregano si se lasa timp de 2-3 minute. Se adauga ciupercile, sare si se lasa pe foc circa 15-20 minute, amestecand mereu. Cand sunt gata se lasa la racit, apoi se scurg bine de lichidul lasat in urma prepararii.
  2. Intre timp se bate oul cu sare, 1 lingurita de ulei de masline, praf de usturoi (e mai delicat ), busuioc tocat si oregano.
  3. Intr-o tava tapetata cu hartie de copt si putin pesmet se aseaza feliile de paine. Se ung cu oul batut cu busuioc, oregano si usturoi, deasupra se pune cate o felie de mozzarella si in final ciupercile. Se rade pe razatoarea mare un pic de parmezan ( e la fel de bun si cu cascaval ) si se presara oregano tocat.
  4. Se dau la cuptor, la 180 ° pentru 30 de minute. POFTA BUNA!!

bruschete ciuperci si mozzarella

Previous Entries TORT TIRAMISU' Next Entries PARJOLUTE GUSTOASE DE DOVLECEI

Lasă un răspuns