INGREDIENTE ( 2 persoane ):
- paine
- 1 mozzarella
- 1 ou
- 1 lg de pesmet
- 1 lg de parmezan
- 1 catel de usturoi
- praf de usturoi
- 150 g ciuperci congelate
- busuioc tocat
- oregano
- ulei de masline
MOD DE PREPARARE:
- Se incalzeste cuptorul la 220°C. Intr-o tigaie larga cu putin ulei de masline se pune usturoiul, busuiocul tocat, oregano si se lasa timp de 2-3 minute. Se adauga ciupercile, sare si se lasa pe foc circa 15-20 minute, amestecand mereu. Cand sunt gata se lasa la racit, apoi se scurg bine de lichidul lasat in urma prepararii.
- Intre timp se bate oul cu sare, 1 lingurita de ulei de masline, praf de usturoi (e mai delicat ), busuioc tocat si oregano.
- Intr-o tava tapetata cu hartie de copt si putin pesmet se aseaza feliile de paine. Se ung cu oul batut cu busuioc, oregano si usturoi, deasupra se pune cate o felie de mozzarella si in final ciupercile. Se rade pe razatoarea mare un pic de parmezan ( e la fel de bun si cu cascaval ) si se presara oregano tocat.
- Se dau la cuptor, la 180 ° pentru 30 de minute. POFTA BUNA!!