BRUSCHETE CU CIUPERCI SI MOZZARELLA

INGREDIENTE ( 2 persoane ):

  •  paine
  • 1 mozzarella
  • 1 ou
  • 1 lg de pesmet
  • 1 lg de parmezan
  • 1 catel de usturoi
  • praf de usturoi
  • 150 g ciuperci congelate
  • busuioc tocat
  • oregano
  • ulei de masline

MOD DE PREPARARE:

  1. Se incalzeste cuptorul la 220°C. Intr-o tigaie larga cu putin ulei de masline se pune usturoiul, busuiocul tocat, oregano si se lasa timp de 2-3 minute. Se adauga ciupercile, sare si se lasa pe foc circa 15-20 minute, amestecand mereu. Cand sunt gata se lasa la racit, apoi se scurg bine de lichidul lasat in urma prepararii.
  2. Intre timp se bate oul cu sare, 1 lingurita de ulei de masline, praf de usturoi (e mai delicat ), busuioc tocat si oregano.
  3. Intr-o tava tapetata cu hartie de copt si putin pesmet se aseaza feliile de paine. Se ung cu oul batut cu busuioc, oregano si usturoi, deasupra se pune cate o felie de mozzarella si in final ciupercile. Se rade pe razatoarea mare un pic de parmezan ( e la fel de bun si cu cascaval ) si se presara oregano tocat.
  4. Se dau la cuptor, la 180 ° pentru 30 de minute. POFTA BUNA!!

bruschete ciuperci si mozzarella

Published by micibucatari

Ma numesc Iolanda, mama de doi copii adorabili, iar pasiunea mea este gatitul si lumea minunata a copiilor. Bucataria este locul meu de relax, singura sau impreuna cu cei mici. Gatesc cu mare drag pentru familia mea orice reteta imi atrage atentia. Imi plac retetele traditionale, dar si cele internationale, dinorice loc al lumii retete noi dar si retete mostenite de la mama si bunica. Va invit si pe voi sa gatim impreuna retete fel de fel!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.