BROCCOLI CU SUNCA SI MOZZARELLA LA CUPTOR

Astazi am cumparat broccoli si cum voiam sa incerc ceva nou, am incercat o reteta care s-a mancat foarte bine si pe care eu am modificat-o putin , reducand cantitatea de oua. Se poate pastra la frigider pentru cateva zile si incalzita in momentul servirii.

INGREDIENTE:

  • 400 g broccoli
  • 300g șuncă tăiată cubulețe
  • 200g mozzarella rasă
  • 1 ardei gras, tăiat cubulețe
  • 2 fire ceapă verde
  • sare, piper, busuioc uscat (daca doriti)
  • 8 ouă

MOD DE PREPARARE:

  1. Se încălzește cuptorul la 190°C și se unge cu ulei (sau cu unt) un vas termorezistent.
  2. Se pune apă la fiert, iar când dă în clocot se adaugă broccoli pentru 2 minute. Apoi se pun la scurs și se lasă să se usuce bine. Între timp se tăie șunca și ardeiul cubulețe.
  3. În vasul uns, se așează întâi broccoli, peste care se pun cubuletele de sunca, ardeii, mozzarella si la sfarsit ceapa verde.
  4. Se bat ouale (eu am pus doar 5 la toata tava) si se toarna peste legume.
  5. Se da la cuptor si se lasa 35-45 de minute pana se leaga ouale si suprafata devine usor maronie.
  6. Se serveste calda (dar e buna si rece) cu smantana.

POFTA BUNA!

BROCCOLI CU SUNCA SI MOZZARELLA LA CUPTOR
BROCCOLI CU SUNCA SI MOZZARELLA LA CUPTOR

 

Previous Entries OMLETA DE VARA Next Entries Trandafirasi dulci

2 thoughts on “BROCCOLI CU SUNCA SI MOZZARELLA LA CUPTOR

Lasă un răspuns