BOMBOANE RAFFAELLO CU LAPTE PRAF

Bomboanele Raffello este un desert foarte simplu de facut, iar cei mici le adora. Suntem mari amatori de nuca de cocos si ne plac toate retetele pe care le-am incercat pana acum. Astazi am facut Raffaello cu lapte praf caci aveam o cutie in camara si nu stiam ce sa fac rapid cu ea. Facute si mancate rapid toate.

INGREDIENTE:

  • 200 g unt la temperatura camerei
  • 150 g lapte praf
  • 200 g zahar pudra
  • 100 g nuca de cocos
  • 1 plic de zahar vanilat

MOD DE PREPARARE:

Se freaca bine untul cu zaharul pudra si zaharul vanilat.

Se adauga laptele praf, nuca de cocos si se amesteca bine pana se obtine o compozitie omogena.

Se ia in palma cate putin din compozitie ( cam 1 lingura pentru o biluta), se turteste putin in mijloc si se pune migdala. Se modeleaza bine pana devine rotunda si se tavaleste apoi prin nuca de cocos.

Se pun la rece sa se intareasca si se servesc cu pofta.


Published by micibucatari

Ma numesc Iolanda, mama de doi copii adorabili, iar pasiunea mea este gatitul si lumea minunata a copiilor. Bucataria este locul meu de relax, singura sau impreuna cu cei mici. Gatesc cu mare drag pentru familia mea orice reteta imi atrage atentia. Imi plac retetele traditionale, dar si cele internationale, dinorice loc al lumii retete noi dar si retete mostenite de la mama si bunica. Va invit si pe voi sa gatim impreuna retete fel de fel!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.

1 di