Bomboanele Raffello este un desert foarte simplu de facut, iar cei mici le adora. Suntem mari amatori de nuca de cocos si ne plac toate retetele pe care le-am incercat pana acum. Astazi am facut Raffaello cu lapte praf caci aveam o cutie in camara si nu stiam ce sa fac rapid cu ea. Facute si mancate rapid toate.
INGREDIENTE:
- 200 g unt la temperatura camerei
- 150 g lapte praf
- 200 g zahar pudra
- 100 g nuca de cocos
- 1 plic de zahar vanilat
MOD DE PREPARARE:
Se freaca bine untul cu zaharul pudra si zaharul vanilat.
Se adauga laptele praf, nuca de cocos si se amesteca bine pana se obtine o compozitie omogena.
Se ia in palma cate putin din compozitie ( cam 1 lingura pentru o biluta), se turteste putin in mijloc si se pune migdala. Se modeleaza bine pana devine rotunda si se tavaleste apoi prin nuca de cocos.
Se pun la rece sa se intareasca si se servesc cu pofta.