BISCUITI VIENEZI

Daca va raman albusuri si nu stiti cum sa le folositi, in loc sa le aruncati, va recomand sa incercati acesti biscuiti fragezi si foarte gustosi.

INGREDIENTE:

  • 125 g unt la temperatura camerei
  • 50 g zahar pudra
  • 20 g albus
  • 150 g faina
  • 1 varf de sare
  • 1 pliculet de vanilina

MOD DE PREPARARE:

Se freaca bine untul cu zaharul pudra, apoi se adauga albusul putin cate putin. Se incorporeaza bine, apoi se pune faina, un varf de sare si vanilina.

Se pune compozitia intr-un sac de patiserie (sac à poche)  cu varful sub forma de stea si se formeaza biscuitii care se pun in tava tapetata cu hartie de copt, lasand distanta intre ei.

Se coc in cuptorul incins la 190° pentru circa 10 minute.

Sunt deliciosi! Pofta buna!

IMG_9635

 

 

Published by micibucatari

Ma numesc Iolanda, mama de doi copii adorabili, iar pasiunea mea este gatitul si lumea minunata a copiilor. Bucataria este locul meu de relax, singura sau impreuna cu cei mici. Gatesc cu mare drag pentru familia mea orice reteta imi atrage atentia. Imi plac retetele traditionale, dar si cele internationale, dinorice loc al lumii retete noi dar si retete mostenite de la mama si bunica. Va invit si pe voi sa gatim impreuna retete fel de fel!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.

1 di