BISCUITI VIENEZI

Daca va raman albusuri si nu stiti cum sa le folositi, in loc sa le aruncati, va recomand sa incercati acesti biscuiti fragezi si foarte gustosi.

INGREDIENTE:

  • 125 g unt la temperatura camerei
  • 50 g zahar pudra
  • 20 g albus
  • 150 g faina
  • 1 varf de sare
  • 1 pliculet de vanilina

MOD DE PREPARARE:

Se freaca bine untul cu zaharul pudra, apoi se adauga albusul putin cate putin. Se incorporeaza bine, apoi se pune faina, un varf de sare si vanilina.

Se pune compozitia intr-un sac de patiserie (sac à poche)  cu varful sub forma de stea si se formeaza biscuitii care se pun in tava tapetata cu hartie de copt, lasand distanta intre ei.

Se coc in cuptorul incins la 190° pentru circa 10 minute.

Sunt deliciosi! Pofta buna!

IMG_9635

 

 

Previous Entries TORT CU CREMA SI NUCA Next Entries Sos pesto cu nuci

Lasă un răspuns