BISCUITI „CORN FLAKES”

Acesti biscuiti „CORN FLAKES ” au disparut imediat ce i-am pus pe farfurie. Sunt atat de buni incat si Rontzaila cel mic a papat aproape 2 ( lui i-am lasat putin aluat fara zahar)

 

INGREDIENTE:

  • 2 oua
  • 100 g zahar
  • 100 g unt la temperatura camerei
  • 350 g de faina
  • fulgi de migdale
  • 1/2 de plic de praf de copt
  • 100 g de stafide
  • corn flakes ( fulgi de porumb)
  • vanilie

MOD DE PREPARARE:

  1. Ouale se bat cu mixerul impreuna cu zaharul.Se adauga untul.
  2. Peste faina se pune praful de copt si se adauga in oua.
  3. Dupa ce s-a incorporat o parte din cantitatea de faina, se pun stafidele , fulgii de migdale si apoi restul de faina si esenta de vanilie.
  4. Se amesteca bine toata compozitia.
  5. Intr-un vas se pun fulgii de porumb.
  6. Se ia cate putin din aluat ( cat o nuca), se trece prin corn flakes si se aplatizeaza usor.
  7. Se pun biscuitii formati in tava cu hartie de copt. Se coc timp de 20 de minute la 180°C (cuptorul preincalzit). Se lasa la racit si se pudreaza cu zahar.                                                                                                                                                   PS: optional puteti inlocui stafidele cu fulgi de ciocolata, iar fulgii de migdale cu nuci.

 

Previous Entries SARATELE CU BRANZA DE VACI Next Entries PARIZER DE PUI homemade

Lasă un răspuns

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.