PIZZA CU BLAT DE CONOPIDA

Astazi am incercat sa fac pizza cu blat de conopida. E perfecta pentru dieta, nu ingrasa si o pot manca fara grija si cei alergici, pentru ca nu contine gluten.

O sa credeti ca are un gust neplacut, dar nu este asa. Nu credeti? Incercati-o si apoi astept sa-mi spuneti daca v-a placut.

 

12698136_10207431097849948_5797439113761061232_o

 

  

INGREDIENTE :

  • 350 g conopida
  • 1 ou
  • 1 mozzarella (50 g la blat si restul se pune la sfarsit, deasupra)
  • 2 linguri de parmezan ras
  • oregan
  • praf de usturoi
  • rosii
  • ceapa rosie
  • sare
  • piper
  • zucchine sau dovlecei
  • masline

MOD DE PREPARARE:

  1. Se incalzante cuptor ul la 220°C.
  2. Conopida se fierbe la abur cateva minute pana se moaie putin, dar sa nu devina un pure sau o puneti la microunde pentru 6-8 minute ( la cuptorul meu) la temperatura maxima. Daca o fierbeti la abur trebuie apoi scursa bine de apa care o contine. Se desface apoi bine cu mainile pana se faramiteaza bucatele mici mici.
  3. Peste conopida faramitata se adauga 1 ou, 50 g mozzarella rasa, parmezan ras, praf de usturoi, sare, piper si oregan.
  4. Intr-o tava tapetata cu hartie de copt se pune compozitia obtinuta si se niveleaza bine cu o spatula.12524070_10207431279134480_8005603650189611434_n
  5. Se coace timp de 15-20 minute pana se rumeneste.12733654_10207431279814497_5704222453848575618_n
  6. Se scoate din cuptor si se adauga felii de rosii, rondele de ceapa verde, dovlecel ras si masline. Deasupra se pune mozzarella ramasa. Se presara sare si piper dupa gust.
  7. Se da din nou la cuptor si se coace timp de 10 minute pana se topeste mozzarella.

12698702_10207431097889949_4917984953896473262_o                                           12711204_10207431103770096_5590324487747519819_o

12716028_10207431103570091_5746888102214922824_o

 

Previous Entries PANDISPAN IN DOUA CULORI CU ALBUSURI SI VISINE Next Entries GNOCCHI ALLA ROMANA

Lasă un răspuns